Monday, July 4, 2011

Progresif 2011

Bismillahirrahmanirrahim,,
Assalamu'alaikum wbt alhamdulillah bersyukur ke hadrat Ilahi kerana masih lagi berpeluang menikmati nikmat iman, islam dan nikmat nyawa, alhamdulillah juga kerana telah diberi peluang mengikuti progresif (program gemerlap remaja siber) sebagai fasilitator. Sepanjang program alhamdulillah banyak perkara yang diperoleh melalui, antaranya ilmu-ilmu baru, pengalaman sbg fasilitator dan adik-adik baru khasnya adik-adik dari kumpulan 3(Firqah Salasah)-athirah(jln 4),Shasya,Tiefa,Sofiyyah,Shahidah,Wan,Izaty(samsmel), korang memang best!akak doakan adik-adik semua mumtaz(cemerlang) dalam pelajaran serta dalam hidup dunia dan akhirat insyaAllah.

Alhamdulillah semua slot dalam progresif banyak memberi kesan yang mendalam dalam jiwa saya terutamanya slot Forum Jirim (Membina Jati Diri Remaja Muslim Era Digital). Pengisiannya amat menarik, siapa sangka dalam masa sesingkat itu banyak ilmu bermanfaat yang saya peroleh dan seperti tajuknya yang dikhaskan untuk golongan remaja termasuk saya sendiri, forum tersebut amat memberi impak yang besar dalam diri saya, harapnya begitu juga yang dirasakan oleh semua peserta serta semua yang terlibat.

Di kesempatan ini saya sebagai fasi ingin memohon maaf kepada adik-adik dan semua yang terlibat dalam progresif sekiranya ada kekhilafan serta kekurangan ketika menjalankan tanggungjawab sebagai fasilitator. Sebagai hamba Allah yang kerdil dan masih hijau dalam pengalaman sebagai fasilitator saya juga tidak pernah lari dari melakukan kesilapan.

InsyaAllah sekiranya masih diberi peluang sekali lagi untuk bersama menjayakan program-program seperti ini saya tidak akan melepaskan peluang tersebut dan akan memperbaiki segala kekurangan yang ada pada diri saya.

Semoga Allah redha dengan setiap usaha kita dan moga tercatat sebagai salah satu ibadah di jalanNya. 'ala kulli hal sehingga berjumpa lagi di lain masa dan bertemu di syurga insyaAllah ^^,

No comments:

Post a Comment

 
Designed by Lena Graphics by Melany